Hotel Timok smešten je u strogom centru i istovremeno najlepšem delu grada Knjaževca, na levoj obali Timoka, sa pogledom na gradski park i šetalište uz reku. U neposrednoj blizini nalazi se sportski centar koji ima tri fudbalska terena, od kojih jedan poseduje atletsku stazu, kao i teniske terene pokrivene šljakom.

Na 3 km od hotela Timok nalazi se olimpijski Bazen „Banjica“ koji se napaja termalnom, lekovitom vodom, a poseduje i saunu i dva manja bazena sa programom namenjenim deci. Ovaj kompleks je funkcionalan i u letnjem i u zimskom periodu. Uz to, na oko 40-ak kilometara od Knjaževca su Stara planina i Ski centar Stara planina, idealni za izlete tokom čitave godine. Lokacija na kojoj se nalazi hotel Timok, smeštajni kapaciteti i kvalitetna usluga omogućavaju nam da ispunimo sve vaše zahteve i interesovanja.

Hotel raspolaže sa 10 jednokrevetnih, 20 dvokrevetnih i po potrebi trokrevetnih soba, zatim ima četiri porodične sobe, kao i dva apartmana. Svaka soba ima LCD TV sa kablovskim programom, Wi-Fi, klima uređaj i sopstveno kupatilo. Velika sala hotela Timok ima 320 mesta, a mala 120 mesta. Pogodne su za održavanje i privatnih i poslovnih svečanosti. Takođe, uz to, tu su i dve konferencijske sale, sa po 20 mesta, savršene za sastanke, seminare i promocije. Za sve koji nas posete svojim kolima tu je naš otvoreni privatni parking prostor.

signature

Rođendani

Hotel Timok je odlično mesto da proslavite svoj rođendan! Vrhunska organizacija, dekoracija iz snova, ketering u vidu menija ili švedskog stola.

Venčanja

Trudimo se da vaše venčanje iz snova pretvorimo u stvarnost. Izuzetna gastronomska ponuda i besprekorna usluga su tu da ispune sva Vaša očekivanja.

Maturske večeri

Proslavite matursko veče u predivnom ambijentu hotela ”Timok” koji je smešten u strogom centru i istovremeno najlepšem delu grada Knjaževca, na levoj obali Timoka.

 • quote

  Odličan smeštaj u centru grada. Fenomenalan enterijer, ljubazno osoblje, čisto... Ukratko, svaka preporuka!

  Jovana J., Novi Sad

 • quote

  Uživao sam u jako prijatnoj sobi hotela Timok. Miran i prijatan ambijent omogućio mi je dobar odmor i nesmetano pripremanje za sastanak koji sam sledećeg dana održao sa klijentima uz profesionalno i prijatno osoblje hotela.

  Tomislav V., Beograd

 • quote

  Sve pohvale za najbolji hotel i najbolje osoblje u Knjaževcu! Hvala za predivnih pet dana! Do ponovnog viđenja 

  Ana S., Zrenjanin